JHSW is een landmeetkundig bureau, werkend door heel Nederland en daarbuiten.

Wie zijn wij, nou simpel, gewoon een stel vakmannen met hart voor hun werk.

Mensen met passie voor hun vak, wat we doen willen we goed doen.  En als het niet kan zoals het zou moeten, dan zoeken we naar de optimale oplossing.

Een klein, vertrouwd en flexibel team met vele jaren ervaring in landmeetkunde, geodesie en advisering en uitvoering van engineering van civiele werken. We kennen elkaars zwakke en sterke kanten, ondersteunen elkaar en delen nieuwigheden. Hierdoor kunnen we ieders capaciteiten op de juiste plek inzetten en helpen we elkaar naar een steeds hoger niveau, fantastisch.

We zijn ervan overtuigd dat de kracht van goede communicatie ligt in de lijnen zo kort mogelijk houden, zodat we snel kunnen schakelen. Samen met de opdrachtgever de beste keuzes maken, de kennis van beide partijen samenvoegen met als belangrijkste doel samen een mooi werk te maken.

Trotse sponsor

JHSW is trots op de eeuwenlange geschiedenis die hier in de Westzaan ligt!  Daarom zijn wij sponsor van de Westzaanse Digitale Beeldbank. Daar kun je veel over ‘onze’ geschiedenis terugvinden.

Op de foto hiernaast zie het t’ Regt Huys Westzaan. Deze foto is 100 jaar geleden gemaakt.
Het gebouw stamt uit de tijd dat Westzaan nog het centrum was van Westzaanden
en is gereed gekomen in 1783. In de Franse tijd veranderde het en werden Oost
Zaandam en West Zaandam samengevoegd tot de nieuwe gemeente Zaandam. Boven de
ingang staat een Latijnse tekst SUUM CUIQUE DARE HIC OPUS ATQUE LABOR. 
Wat vertaald betekent:  Ieder het zijne te geven is hier het werken en
streven.

Dit gebouw heeft ook de status van Rijksmonument. En is al weer jaren in
het bezit van de Stichting  ’ t Reght Huys Banne Westzaan.

VCA Certificering

Recent zijn wij weer door de audit. Gecertificeerd voor ons VCA.

Tja, eigenlijk geen verrassing…. Veiligheid zit namelijk niet in een certificaat voor ons.  Veiligheid zit in mensen. Zo zit veilig werken in onze mensen en niet in dit certificaat.

Het is alleen een bevestiging voor ons dat ook de auditor dit ziet.

 

Vuur en ijs

Niets is leuker dan de dingen die je leuk vindt combineren.

Om de tijden elk seizoen exact te registreren is een juiste maatvoering van de wedstrijdbaan heel belangrijk. Hier komt dan mijn andere passie  en vakkundigheid naar voren, landmeten.

Elk jaar in september verzorg ik in samenwerking met het personeel van de ijsbaan de bochten en de maatvoering van de start- en finishlijn op de Kunstijsbaan Kennemerland in Haarlem en De Elfstedenhal in Leeuwarden. Op deze manier weten de schaatsers exact wat hun nieuwe recordpogingen zijn.